01 april 2022

Sundhedskortlæser kan bestilles og priserne på kiropraktor overenskomstydelserne er opdateret

Du skal være logget ind for at se denne side

Denne side er kun tilgængelig hvis du er logget ind med MitID.

Sundhedskortlæser kan nu bestilles

Den nye sundhedskortlæser kan nu bestilles hos ComplIT +45 70 22 40 42 | complit@complit.dk

Scanneren koster 4.000 kr. pr. stk. Kiropraktorernes Videnscenter yder et tilskud til prisen på 2.000 kr. til 1 stk. kortlæser pr. klinik (lokation) til klinikker der dags dato abonnerer på KirCACS.

Prisen på en velkomstskærm aftales med Complit. Kiropraktorernes Videnscenter yder et tilskud til prisen på 2.000 kr. til 1 stk. velkomstskærm pr. klinik (lokation) til klinikker der dags dato abonnerer på KirCACS.

Der gives ikke tilskud til både kortlæser og velkomstskærm.

Når man køber den nye sundhedskortlæser og installerer den i klinikken, skal man være opmærksom på, at den ikke læser magnetstriben på bagsiden af sundhedskortet. Den læser stregkoden på forsiden af kortet eller i appen Sundhedskortet. Vær også opmærksom på, at patientens navn ikke vil blive vist på velkomstskærmen eller opdateret i KirCACS ved ændringer i patientens navn, når patienten scanner sit kort. Grunden til dette er, at denne information ikke længere ligger i stregkoden.

Priser på kiropraktor overenskomstydelser opdateret pr. 1. april

KirCACS har opdateret priserne på kiropraktor overenskomstydelserne pr. 1. april. Vær opmærksom på at alle andre ydelser og eventuelt alias’er skal opdateres af klinikken.

Om KirCACS

KirCACS er kiropraktorernes eget kliniske dataarkiverings- og kommunikationssystem. Det er udviklet i samarbejde med kiropraktorer til kiropraktorer. Derfor indeholder KirCACS de centrale funktioner, som klinikkerne ønsker sig af et moderne IT-system.

Vil du vide mere?