28 februar 2024

Velkommen til KirCACS nye hjemmeside

KirCACS har fået ny hjemmeside. En opstramning af indholdet har gjort hjemmesiden mere indbydende for kiropraktorer, der overvejer at abonnere på systemet og mere tilgængelig for eksisterende brugere.

Strukturen er forblevet velkendt, og det er med vilje. På forsiden præsenterer vi KirCACS for potentielle brugere. Hvis du vil have adgang til de udvidede services og selv journalsystemet, kræver det fortsat et abonnement og et login.

For dig, der allerede er KirCACS-bruger, er adgangen til f.eks. brugerhåndbogen eller vejledninger blevet mere direkte. Du klikker bare på KirCACS Forum, vælger den service, du ønsker og logger ind. På den måde sikrer vi en bedre service for dig. Vil du logge ind i KirCACS journalsystemet, klikker du bare på Login-knappen.

Vi håber, du synes godt om den nye hjemmeside og vil bruge den flittigt. 

Om KirCACS

KirCACS er kiropraktorernes eget kliniske dataarkiverings- og kommunikationssystem. Det er udviklet i samarbejde med kiropraktorer til kiropraktorer. Derfor indeholder KirCACS de centrale funktioner, som klinikkerne ønsker sig af et moderne IT-system.

Vil du vide mere?