13 januar 2022

Vigtig ændring i onlinebooking og forsikringsbooking

Du skal være logget ind for at se denne side

Denne side er kun tilgængelig hvis du er logget ind med MitID.

Der er gennemført nogle vigtige ændringer af onlinebooking og opsætning af forsikringsbooking i KirCACS. Ændringerne er beskrevet herunder. De bliver implementeret, så de træder i kraft, når man åbner KirCACS fredag d. 14. januar om morgenen. Ændringerne erstatter de hidtidige procedurer for opsætning af onlinebooking og behandlerbooking.

Formålet med opdateringerne er hverken at booke for megen eller for lidt tid til konsultationen.

Hvori består ændringen?

I medarbejderkartotek hedder behandlingstyper nu konsultationstyper. Og fanen har skiftet navn til ’Konsultation’. På denne fane kan man ikke længere administrere online booking. Dette gøres fremover via fanen ’Patient portal’. Læs om opsætning af online booking i Brugerhåndbogen afsnit 2.9.

Opsætning af bookinger via forsikringsselskaberne (Tryg, PensionDanmark og Falck) er også blevet ændret og administreres nu under fanen ’Forsikringsbooking’ i medarbejder kartoteket. Læs om opsætning af forsikringsbooking under vejledninger/generelt/Integration med forsikringsselskaber.

Ændringen gør at KirCACS nu kan anbefale patienterne til at booke den korrekte type konsultation, baseret på hvornår de sidst var i klinikken.

Klinikkens ansvar

Vi har lavet en automatisk overførsel fra den gamle opsætning til den nye på følgende konsultationstyper:

  • Ny patient
  • Patient med mere end 3 år siden sidste konsultation
  • Opfølgende behandling

Øvrige konsultationstyper skal klinikkerne selv sætte op.

OBS! Ændringen kræver at klinikkerne tjekker deres opsætning igennem

Klinikken skal selv kontrollere, om opsætningen afspejler klinikkens behov /aftaler.

Om KirCACS

KirCACS er kiropraktorernes eget kliniske dataarkiverings- og kommunikationssystem. Det er udviklet i samarbejde med kiropraktorer til kiropraktorer. Derfor indeholder KirCACS de centrale funktioner, som klinikkerne ønsker sig af et moderne IT-system.

Vil du vide mere?