03 maj 2024

Vigtigt! Sygeforsikringen Danmark lukker midlertidigt 6. maj

Den midlertidige nedlukning får også betydning for dig som KirCACS-bruger. Læs hvorfor herunder.

De seneste måneder har KirCACS-programmørerne gjort en stor indsats for at gøre KirCACS klar til en kommende opdatering af IT-systemet hos Sygeforsikringen Danmark. Det er et arbejde, der har krævet programmørernes fulde opmærksomhed.

På mandag den 6. maj kl. 17.00 lukker Sygeforsikring Danmark for at implementere deres nye IT-system. Danmark forventer at åbne igen senest den 21. maj.

Det får også betydning for dig som KirCACS-bruger.

Mens Danmark er lukket ned, lukker KirCACS også ned for indberetning og indberetningsknapperne forsvinder. Der vil heller ikke ske udbetaling af tilskud i lukkeperioden. Derfor anbefaler vi at du indberetter før nedlukningen.

Når Sygeforsikring Danmark åbner igen, bliver indberetningsknapperne igen aktiveret, så du kan indberette. Vi informerer dig via en nyhed, når du igen kan indberette til Danmark.

Vi håber opdateringen af IT-systemerne hos Sygeforsikring Danmark håndterer de problemer KirCACS-brugerne har haft gennem tiden.

 

Om KirCACS

KirCACS er kiropraktorernes eget kliniske dataarkiverings- og kommunikationssystem. Det er udviklet i samarbejde med kiropraktorer til kiropraktorer. Derfor indeholder KirCACS de centrale funktioner, som klinikkerne ønsker sig af et moderne IT-system.

Vil du vide mere?